Erhvervsliv_671x620_04

Erhvervsliv

Bedre og bredere erhvervsservice i Bycirklen

Bycirklen prioriterer vækst og erhverv højt. Derfor tilbyder Ballerup, Egedal og Frederikssund erhvervsservice til iværksættere og nyetablerede virksomheder i form af vejledning, rådgivning, kurser og andre arrangementer.

Ballerup Kommune tilbyder flere muligheder for rådgivning og sparring til virksomheder og iværksættere i kommunen. Med erhvervsudviklingschef Jette Margrethe Rau i spidsen hjælper Team Erhverv dagligt virksomheder i kommunen, mens Det Rådgivende Erhvervspanel har til opgave at gøre Ballerups attraktive erhvervsområder endnu bedre at drive virksomheder i.

Frederikssund kommune tilbyder en vifte af servicetilbud til erhvervslivet, – dels gennem Frederikssund Erhverv, der varetager dele af kommunens erhvervsservice – dels via kommunens erhvervskonsulent Karen B. Rasmussen. Frederikssund Kommune har desuden etableret ErhvervPlus – en ordning der optimerer det sagsbehandlingsforløb en bygge- eller miljøsag skal i gennem, når der søges tilladelse. Det betyder korte sagsbehandlingstider og en god dialog med ansøger.

Egedal Kommune samarbejder ligesom Bycirklens øvrige kommuner med Iværksætterhuset om at tilbyde erhvervsservice. Iværksætterhuset er en del af Væksthus Hovedstadsregionen, som gør det muligt for Egedal at tilbyde en bred vifte af erhvervsrådgivere med ekspertise, inden for start og drift af virksomheder. Dette sikrer relevante og omfattende tilbud til iværksættere, så endnu flere virksomheder overlever de første tre år.

Vil du vide mere?

Læs om Ballerups erhvervFrederikssunds erhverv og Egedals erhverv

Er din virksomhed beliggende i Ballerup Kommune, kan du booke et møde hos erhvervschef Jette Margrethe Rau på telefon 41 75 02 20 eller besøge www.ballerup.dk/ivaerksaetter for at blive klogere på, hvad Ballerup gør for erhvervslivet

Virksomheder i Egedal Kommune kan booke et møde hos erhvervskonsulenterne via erhverv.net på telefon 45 27 10 10 eller på telefon 72 59 62 00. Med fordel kan du også besøge www.egedalkommune.dk/erhvervsservice for at læse mere om, hvad Egedal tilbyder erhvervsdrivende i kommunen.

Ligger din virksomhed I Frederikssund Kommune, kan du kontakte erhvervskonsulent Karen B. Rasmussen på telefon 29 391927 eller besøge www.frederikssunderhvervsportal.dk